Випускна бакалаврська робота : Навчальний посібник ; уклад.: Шильман Л. З., Обозна М. В., Бідюк Д. О., Перцевой Ф. В. та ін.
Language: українська.Country: УКРАЇНА.Publication: Суми : Університетська книга, 2019Description: 207 с.Classification: 74.5я73Abstract: Посібник розроблено відповідно до вимог Галузевого стандарту вищої освіти України "Засоби діагностики якості вищої освіти" (додаток Г: "Методичні рекомендації щодо виконання та захисту бакалаврських робіт студентами ступеня вищої освіти "Бакалавр"). Висвітлено етапи підготовки, написання та захист випускної бакалаврської роботи. Для студентів ступеня вищої освіти "Бакалавр" напряму підготовки 6.051701 "Харчової технології та інженерія". . Item type: Навчальні виданняCurrent library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
Бібліотека Українського Гуманітарного Інституту Науковий фонд | Наукова література | 378.2(075.8) / В51 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 41683-005463 | ||
Бібліотека Українського Гуманітарного Інституту Науковий фонд | Наукова література | 378.2(075.8) / В51 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 41683-005462 |
Посібник розроблено відповідно до вимог Галузевого стандарту вищої освіти України "Засоби діагностики якості вищої освіти" (додаток Г: "Методичні рекомендації щодо виконання та захисту бакалаврських робіт студентами ступеня вищої освіти "Бакалавр"). Висвітлено етапи підготовки, написання та захист випускної бакалаврської роботи.
Для студентів ступеня вищої освіти "Бакалавр" напряму підготовки 6.051701 "Харчової технології та інженерія".
There are no comments on this title.