Товарознавство. Непродовольчі товари: взуттєві і хутряні вироби : підручник / Л. І. Байдакова ; ред. З. А. Городиська

Основной Автор-лицо: Автор, Байдакова, Л. І., 1938-, Людмила ІванівнаЯзык: українська.Страна: УКРАЇНА.Публикация: Київ : Вища школа, 2007Описание: 183 с.ISBN:978-966-642-380-4.Классификация: 37.257я73Резюме или реферат:Розглянуто основи виробництва, чинники, що впливають на формування асортименту, та споживачі властивості взуттєвих і хутряних товарів. Особливу увагу приділено умовам приймання товарів за якістю та зберігання їх. Наведено основні показники споживчих властивостей шкіри, хутра та волосяного покриву. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямом підготовки "Торгівля". Тип единицы: Навчальні видання
Метки из этой библиотеки: Нет меток из этой библиотеки для этого заголовка. Войдите, чтобы добавлять метки.
Star ratings
    Средний рейтинг: 0.0 (0 голосов)
Экземпляры
Текущая библиотека Собрание Шифр хранения Состояние Ожидается на дату Штрих-код
Бібліотека Українського Гуманітарного Інституту
Науковий фонд
Наукова література 620.2(075.8) / Б18 (Просмотр полки(Открывается ниже)) Доступно 41683-009716
Бібліотека Українського Гуманітарного Інституту
Науковий фонд
Наукова література 620.2(075.8) / Б18 (Просмотр полки(Открывается ниже)) Доступно 41683-009738
Бібліотека Українського Гуманітарного Інституту
Науковий фонд
Наукова література 620.2(075.8) / Б18 (Просмотр полки(Открывается ниже)) Доступно 41683-009739

Гриф МОН України (лист від 20 липня 2007 р. № 1.4/18-Г-1246)

Розглянуто основи виробництва, чинники, що впливають на формування асортименту, та споживачі властивості взуттєвих і хутряних товарів. Особливу увагу приділено умовам приймання товарів за якістю та зберігання їх. Наведено основні показники споживчих властивостей шкіри, хутра та волосяного покриву. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямом підготовки "Торгівля"

Для данного заглавия нет комментариев.

оставить комментарий.

Работает на ПО Коха