ІнноваційнІ процеси в харчовій промисловості України : монографія / О. М. Петухова

Основной Автор-лицо: Автор, Петухова, О. М. , Ольга МихайлівнаЯзык: українська.Страна: УКРАЇНА.Публикация: Київ : Наіональний ун-т харчових технологій, 2010Описание: 162 с.ISBN:978-966-612-091-8.Резюме или реферат:Розглянуто теоретико-методологічні основи дослідження інноваційних процесів, економічну сутність та еволюцію теорії інновацій, підходи до визначення класифікаційних ознак інновацій та оцінювання їх ефективності. Досліджено сучасний стан інноваційної активності підприємств харчової промисловості України. Розгляянуто типи інновацій притаманні інноваційним процесам у харчовій промисловості, та визначено фактори впливу на розвиток інноваційної діяльності підприємств галузі. Розроблено пропозиції щодо підвищення ефективності інноваційних процесів у харчовій промисловості України. Для викладачів, наукових співробітників, аспірантів, магістрів, студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів і керівників підприємств. Тип единицы: Навчальні видання
Метки из этой библиотеки: Нет меток из этой библиотеки для этого заголовка. Войдите, чтобы добавлять метки.
Star ratings
    Средний рейтинг: 0.0 (0 голосов)
Экземпляры
Текущая библиотека Собрание Шифр хранения Состояние Ожидается на дату Штрих-код
Бібліотека Українського Гуманітарного Інституту
Науковий фонд
Наукова література 330.341.1 / П29 (Просмотр полки(Открывается ниже)) Доступно 41683-009703
Бібліотека Українського Гуманітарного Інституту
Науковий фонд
Наукова література 330.341.1 / П29 (Просмотр полки(Открывается ниже)) Доступно 41683-009701
Бібліотека Українського Гуманітарного Інституту
Науковий фонд
Наукова література 330.341.1 / П29 (Просмотр полки(Открывается ниже)) Доступно 41683-009700

Розглянуто теоретико-методологічні основи дослідження інноваційних процесів, економічну сутність та еволюцію теорії інновацій, підходи до визначення класифікаційних ознак інновацій та оцінювання їх ефективності. Досліджено сучасний стан інноваційної активності підприємств харчової промисловості України. Розгляянуто типи інновацій притаманні інноваційним процесам у харчовій промисловості, та визначено фактори впливу на розвиток інноваційної діяльності підприємств галузі. Розроблено пропозиції щодо підвищення ефективності інноваційних процесів у харчовій промисловості України.
Для викладачів, наукових співробітників, аспірантів, магістрів, студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів і керівників підприємств

Для данного заглавия нет комментариев.

оставить комментарий.

Работает на ПО Коха