ІнноваційнІ процеси в харчовій промисловості України : монографія / О. М. Петухова
Язык: українська.Страна: УКРАЇНА.Публикация: Київ : Наіональний ун-т харчових технологій, 2010Описание: 162 с.ISBN:978-966-612-091-8.Резюме или реферат:Розглянуто теоретико-методологічні основи дослідження інноваційних процесів, економічну сутність та еволюцію теорії інновацій, підходи до визначення класифікаційних ознак інновацій та оцінювання їх ефективності. Досліджено сучасний стан інноваційної активності підприємств харчової промисловості України. Розгляянуто типи інновацій притаманні інноваційним процесам у харчовій промисловості, та визначено фактори впливу на розвиток інноваційної діяльності підприємств галузі. Розроблено пропозиції щодо підвищення ефективності інноваційних процесів у харчовій промисловості України. Для викладачів, наукових співробітників, аспірантів, магістрів, студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів і керівників підприємств. Тип единицы: Навчальні виданняТекущая библиотека | Собрание | Шифр хранения | Состояние | Ожидается на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
Бібліотека Українського Гуманітарного Інституту Науковий фонд | Наукова література | 330.341.1 / П29 (Просмотр полки(Открывается ниже)) | Доступно | 41683-009703 | |
Бібліотека Українського Гуманітарного Інституту Науковий фонд | Наукова література | 330.341.1 / П29 (Просмотр полки(Открывается ниже)) | Доступно | 41683-009701 | |
Бібліотека Українського Гуманітарного Інституту Науковий фонд | Наукова література | 330.341.1 / П29 (Просмотр полки(Открывается ниже)) | Доступно | 41683-009700 |
Розглянуто теоретико-методологічні основи дослідження інноваційних процесів, економічну сутність та еволюцію теорії інновацій, підходи до визначення класифікаційних ознак інновацій та оцінювання їх ефективності. Досліджено сучасний стан інноваційної активності підприємств харчової промисловості України. Розгляянуто типи інновацій притаманні інноваційним процесам у харчовій промисловості, та визначено фактори впливу на розвиток інноваційної діяльності підприємств галузі. Розроблено пропозиції щодо підвищення ефективності інноваційних процесів у харчовій промисловості України.
Для викладачів, наукових співробітників, аспірантів, магістрів, студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів і керівників підприємств
Для данного заглавия нет комментариев.