Охорона праці. Лабораторний практикум : навч. посіб. / М. П. Купчик, М. П. Гандзюк, І. Ф. Степанець та ін.

Основний автор-особа: Автор, Купчик, М. П., 1951-2009, Михайло ПетровичАльтернативний автор-особа: Автор, Гандзюк, М. П., Михайло Петрович; Автор, Степанець, І. Ф.Мова: українська.Країна: УКРАЇНА.Вихідні дані: К. : Основа, 1998Опис: 224 с.ISBN: 966-7233-07-3.Анотація: Навч. підручник призначений для проведення лабораторних робіт по курсу "Охорона праці". В посібник включені 20 лабор. робіт, в яких викладені питання промислової санітарії, гігієни праці, основи фізіології, техніки безпеки та пожежної безпеки. В описі кожної роботи наводятьс: мета роботи, основні теоретичні положення, схема установки, порядок виконання роботи, зміст звіту, контрольні питання і література. Посібник розрахований для бакалаврів технологічних, механічних та економічних спеціальностей вищих закладів освіти (ВЗО) харчової промисловості і може бути використаний також для інших технічних спеціальностей. Склад і кількість робот, необхідних для вивчення по курсу, визначається ВЗО в залежності від профілюючих дисциплін і оснащення навчальних лабораторій. Тип одиниці: Навчальні видання
Мітки з цієї бібліотеки: Немає міток з цієї бібліотеки для цієї назви. Ввійдіть, щоб додавати мітки.
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Поточна бібліотека Зібрання Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
Бібліотека Українського Гуманітарного Інституту Науковий фонд Наукова література 331.45 / О92 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 41683-009480

Навч. підручник призначений для проведення лабораторних робіт по курсу "Охорона праці". В посібник включені 20 лабор. робіт, в яких викладені питання промислової санітарії, гігієни праці, основи фізіології, техніки безпеки та пожежної безпеки. В описі кожної роботи наводятьс: мета роботи, основні теоретичні положення, схема установки, порядок виконання роботи, зміст звіту, контрольні питання і література. Посібник розрахований для бакалаврів технологічних, механічних та економічних спеціальностей вищих закладів освіти (ВЗО) харчової промисловості і може бути використаний також для інших технічних спеціальностей. Склад і кількість робот, необхідних для вивчення по курсу, визначається ВЗО в залежності від профілюючих дисциплін і оснащення навчальних лабораторій

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.

Працює на АБІС Коха