MARC details
000 -Маркер запису |
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) |
01735nam0 2200205 4500 |
001 - Ідентифікатор запису |
Ідентифікатор біб-запису |
498 |
100 ## - Дані загальної обробки |
Дані загальної обробки |
20161208d2000 m||y0ukry50 ca |
101 1# - Мова |
Мова тексту, звукової доріжки тощо |
українська |
Мова оригіналу |
польська |
102 ## - Країна публікації/виробництва |
Країна публікації |
УКРАЇНА |
200 1# - Назва |
Основна назва |
Здорова кухня |
Підзаголовок |
або 210 вегетаріанських страв |
Перші відомості про відповідальність |
Аліна Домбровська |
Наступні відомості про відповідальність |
пер. с польск.: А. Й. Влязло |
210 ## - Місце та час видання |
Місце публікування, друку, розповсюдження |
Київ |
Назва видавництва, ім’я видавця, розповсюджувача, тощо |
Джерело життя |
Дата публікації, розповсюдження, тощо |
2000 |
215 ## - Фізичний опис |
Специфічне визначення матеріалу та обсяг документа |
263 с. |
327 11 - Примітки |
Назва розділу: рівень 1 |
Хто з нас не любить поїсти |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
7 |
Назва розділу: рівень 1 |
Від автора |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
9 |
Назва розділу: рівень 1 |
Вступ до першого українського видання |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
13 |
Назва розділу: рівень 1 |
Фрукти і городина |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
14 |
Назва розділу: рівень 1 |
Інші компоненти вегетаріанської дієти |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
26 |
Назва розділу: рівень 1 |
Овочеві та фруктові продукти |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
26 |
Назва розділу: рівень 1 |
Рослинні приправи |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
30 |
Назва розділу: рівень 1 |
Широко вживані місцеві приправи |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
30 |
Назва розділу: рівень 1 |
Імпортовані приправи — неодмінні складники наших страв |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
32 |
Назва розділу: рівень 1 |
ОВОЧЕВІ ЗАКУСКИ |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
35 |
Назва розділу: рівень 2 |
1. Весняна молода городина |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
36 |
Назва розділу: рівень 2 |
2. Салат доктора Бірхер-Беннера |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
37 |
Назва розділу: рівень 2 |
3. Салат краси «Муслі» Гелени Рубінштейн |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
38 |
Назва розділу: рівень 2 |
і. Салат з буряків |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
39 |
Назва розділу: рівень 2 |
5. Салат з червонокачанної капусти |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
40 |
Назва розділу: рівень 2 |
і. Змішаний салат |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
41 |
Назва розділу: рівень 2 |
7. Салат з картоплі по-канадськи |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
42 |
Назва розділу: рівень 2 |
8. Салат картопляний I |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
43 |
Назва розділу: рівень 2 |
9. Салат картопляний II |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
44 |
Назва розділу: рівень 2 |
10. Весняний салат по-французьки |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
45 |
Назва розділу: рівень 2 |
11. Салат із сирого цикорію з маринованими грибами І |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
46 |
Назва розділу: рівень 2 |
12. Салат із сирого цикорію II |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
47 |
Назва розділу: рівень 2 |
13. Салат із яблук |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
48 |
Назва розділу: рівень 2 |
14. Майонез |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
49 |
Назва розділу: рівень 2 |
15. Салат із кольрабі |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
50 |
Назва розділу: рівень 2 |
16. Салат з квашеної капусти I |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
51 |
Назва розділу: рівень 2 |
17. Салат з квашеної капусти II |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
52 |
Назва розділу: рівень 2 |
18. Салат із сирої моркви І |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
53 |
Назва розділу: рівень 2 |
19. Салат із сирої моркви II |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
54 |
Назва розділу: рівень 2 |
20. Салат з квашених огірків |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
55 |
Назва розділу: рівень 2 |
21. Салат овочевий вишуканий |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
56 |
Назва розділу: рівень 2 |
12. Салат із редиски з сиром |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
57 |
Назва розділу: рівень 2 |
23. Сирий салат з порею |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
58 |
Назва розділу: рівень 2 |
24. Сплат з печериць |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
59 |
Назва розділу: рівень 2 |
25. Салат з червоної редиски |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
60 |
Назва розділу: рівень 2 |
26. Салат з чорної редьки |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
61 |
Назва розділу: рівень 2 |
27 Закуска із зеленого салату, болгарського перцю і цибулі |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
62 |
Назва розділу: рівень 2 |
28. Салат «Шведський» |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
63 |
Назва розділу: рівень 2 |
29. Салат із зеленого салату |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
64 |
Назва розділу: рівень 2 |
ЗО Салат із зеленої цибулі |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
65 |
Назва розділу: рівень 2 |
31. Салат із шпинату |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
66 |
Назва розділу: рівень 2 |
32. Салат з полуниць |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
67 |
Назва розділу: рівень 2 |
33. Салат з помідорів |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
68 |
Назва розділу: рівень 2 |
34. Салат з огірків |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
69 |
Назва розділу: рівень 2 |
35. Салат із селери |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
70 |
Назва розділу: рівень 2 |
36. Паста із селери |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
71 |
Назва розділу: рівень 2 |
37. Страва із сиру — холодна закуска |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
72 |
Назва розділу: рівень 2 |
38. Сироп з цибулі |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
73 |
Назва розділу: рівень 2 |
39. Сир з огірком і редискою |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
74 |
Назва розділу: рівень 2 |
40. Сир з помідорами |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
75 |
Назва розділу: рівень 1 |
СУПИ |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
77 |
Назва розділу: рівень 2 |
1. Червоний борщ |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
78 |
Назва розділу: рівень 2 |
2. Борщ український |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
79 |
Назва розділу: рівень 2 |
3. Блискавичний обід — 20 хв. |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
80 |
Назва розділу: рівень 2 |
4. Холод ник французький |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
81 |
Назва розділу: рівень 2 |
5. Холодник польський |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
82 |
Назва розділу: рівень 2 |
6. Капусняк блискавичний — 20 хв |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
83 |
Назва розділу: рівень 2 |
7. Крем спаржевий |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
84 |
Назва розділу: рівень 2 |
8. Крупник вегетаріанський |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
85 |
Назва розділу: рівень 2 |
9. Вівсянка на сніданок |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
86 |
Назва розділу: рівень 2 |
10. Бульйон овочевий |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
87 |
Назва розділу: рівень 2 |
11. Бульйон з квасолі «Ясь» |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
88 |
Назва розділу: рівень 2 |
12. Суп з бузини |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
89 |
Назва розділу: рівень 2 |
13. Суп з ягід |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
90 |
Назва розділу: рівень 2 |
14. Суп лимонний |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
91 |
Назва розділу: рівень 2 |
15. Вишневий суп |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
92 |
Назва розділу: рівень 2 |
16. Суп із суміші сушених фруктів |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
93 |
Назва розділу: рівень 2 |
17. Суп з цибулі — французький I |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
94 |
Назва розділу: рівень 2 |
18. Суп з цибулі II |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
95 |
Назва розділу: рівень 2 |
19. Суп з цибулі III |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
96 |
Назва розділу: рівень 2 |
20. Суп овочевий — весняний |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
97 |
Назва розділу: рівень 2 |
21. Суп з гарбуза — молочний |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
98 |
Назва розділу: рівень 2 |
22. Суп з гарбуза — дагестанський |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
99 |
Назва розділу: рівень 2 |
23. Суп із свіжими грибами |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
100 |
Назва розділу: рівень 2 |
24. Суп із сушеними грибами |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
101 |
Назва розділу: рівень 2 |
25. Суп із цвітної капусти — весняний |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
102 |
Назва розділу: рівень 2 |
26. Суп кминовий |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
103 |
Назва розділу: рівень 2 |
27. Суп квасолевий по-грецьки |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
104 |
Назва розділу: рівень 2 |
28. Суп з моркви і брукви |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
105 |
Назва розділу: рівень 2 |
29. Суп молочний «Пінковий» |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
106 |
Назва розділу: рівень 2 |
30. Суп неаполітанський |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
107 |
Назва розділу: рівень 2 |
31. Суп «Нічого» |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
108 |
Назва розділу: рівень 2 |
32. Суп з огірків |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
109 |
Назва розділу: рівень 2 |
33. Суп-крем із порею |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
110 |
Назва розділу: рівень 2 |
34. Суп помідоровий |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
111 |
Назва розділу: рівень 2 |
З5. Суп з капустою |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
112 |
Назва розділу: рівень 2 |
36. Суп селеровий, звичайний |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
113 |
Назва розділу: рівень 2 |
37. Суп-крем селеровий |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
114 |
Назва розділу: рівень 2 |
38. Суп щавлевий |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
115 |
Назва розділу: рівень 2 |
39. Суп зі щавлю або ботвини столового буряка — дагестанський |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
116 |
Назва розділу: рівень 2 |
40. Суп із сочевиці |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
117 |
Назва розділу: рівень 2 |
41. Суп з картоплі «а-ля гороховий» |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
118 |
Назва розділу: рівень 2 |
42. Юшка з картоплею |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
119 |
Назва розділу: рівень 1 |
ОСНОВНІ СТРАВИ |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
121 |
Назва розділу: рівень 2 |
1. Австралійська «телятина» |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
122 |
Назва розділу: рівень 2 |
2. Фарширована цибуля |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
123 |
Назва розділу: рівень 2 |
3. Тушкована картопля |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
124 |
Назва розділу: рівень 2 |
4. Печена квасоля |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
125 |
Назва розділу: рівень 2 |
5. фаршировані помідори |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
126 |
Назва розділу: рівень 2 |
6. Фарширована кольрабі |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
127 |
Назва розділу: рівень 2 |
7. Фарширована картопля |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
128 |
Назва розділу: рівень 2 |
8. Голубці з капусти |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
129 |
Назва розділу: рівень 2 |
9. Голубці весняні |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
130 |
Назва розділу: рівень 2 |
10. Сушені гриби з супу |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
131 |
Назва розділу: рівень 2 |
11. Гуляш картопляний |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
132 |
Назва розділу: рівень 2 |
12. Яйця запечені зі шпинатом |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
133 |
Назва розділу: рівень 2 |
13. Яйця, запечені в соусі з виноградного соку |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
134 |
Назва розділу: рівень 2 |
14. Яйця, запечені в соусі з хріну |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
135 |
Назва розділу: рівень 2 |
15. Яйця, запечені в макаронах |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
136 |
Назва розділу: рівень 2 |
16. Фаршировані яйця |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
137 |
Назва розділу: рівень 2 |
17. Яйця з начинкою |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
138 |
Назва розділу: рівень 2 |
18. Овочевий додаток до каш |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
139 |
Назва розділу: рівень 2 |
19. Овочевий полумисок весняний |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
140 |
Назва розділу: рівень 2 |
20. Молода городина з рисом |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
141 |
Назва розділу: рівень 2 |
21. Буханець з городини |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
142 |
Назва розділу: рівень 2 |
22. Котлети з квасолі «Дипломатки» |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
143 |
Назва розділу: рівень 2 |
23. Котлети з квасолі по-шведськи |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
144 |
Назва розділу: рівень 2 |
24. Овочеві котлети «Скнарки» |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
145 |
Назва розділу: рівень 2 |
25. Котлети з вівсяних пластівців |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
146 |
Назва розділу: рівень 2 |
26. Котлети з гречаної каші |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
147 |
Назва розділу: рівень 2 |
27. Котлети з рисом і твердим сиром |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
148 |
Назва розділу: рівень 2 |
28. Котлети із свіжого сиру та моркви |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
149 |
Назва розділу: рівень 2 |
29. Картопляні котлети з фаршем |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
150 |
Назва розділу: рівень 2 |
30. Картопляні котлети з грибним соусом |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
151 |
Назва розділу: рівень 2 |
31. Котлети з яєць |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
152 |
Назва розділу: рівень 2 |
32. Котлети з манної каші |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
153 |
Назва розділу: рівень 2 |
33. Кабачки по-грецьки І |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
154 |
Назва розділу: рівень 2 |
34. Кабачки по-грецьки II |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
155 |
Назва розділу: рівень 2 |
35. Кабачки по-угорськи |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
156 |
Назва розділу: рівень 2 |
36. Біла або зелена капуста весняна |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
157 |
Назва розділу: рівень 2 |
37. Галушки з маком |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
158 |
Назва розділу: рівень 2 |
38. Галушки дріжджові на парі |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
159 |
Назва розділу: рівень 2 |
39. Колдуни (пельмені) з грибами |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
160 |
Назва розділу: рівень 2 |
40. Кнедлі з картоплею і сиром |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
161 |
Назва розділу: рівень 2 |
41. Кнедлі з сиру |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
162 |
Назва розділу: рівень 2 |
42. Картопляні кнедлі з ревенем |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
163 |
Назва розділу: рівень 2 |
43. Кнедлі по-чеськи |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
164 |
Назва розділу: рівень 2 |
44. Кнедлі з кукурудзи по-румунськи |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
165 |
Назва розділу: рівень 2 |
45. Кнедлі картопляні з грибами та городиною |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
166 |
Назва розділу: рівень 2 |
46. Ліниві вареники - |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
167 |
Назва розділу: рівень 2 |
47. Лазанки, запечені з капустою або сушеними сливами |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
168 |
Назва розділу: рівень 2 |
48. Лазанки, запечені з грибами |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
169 |
Назва розділу: рівень 2 |
49. Макарони, запечені з яблуками |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
170 |
Назва розділу: рівень 2 |
50. Макарони, запечені з овочами |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
171 |
Назва розділу: рівень 2 |
51. Млинці для лазанок |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
172 |
Назва розділу: рівень 2 |
52. Налисники «вишукані» |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
173 |
Назва розділу: рівень 2 |
53. Налисники до паштетів |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
174 |
Назва розділу: рівень 2 |
54. Омлет |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
175 |
Назва розділу: рівень 2 |
55. Оладки «салямі» |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
176 |
Назва розділу: рівень 2 |
56. Вареники з гречаною кашею |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
177 |
Назва розділу: рівень 2 |
57. Вареники руські |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
178 |
Назва розділу: рівень 2 |
58. Вареники з сиром солодкі |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
179 |
Назва розділу: рівень 2 |
59. Вареники із сочевицею |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
180 |
Назва розділу: рівень 2 |
60 Картопляні оладки |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
181 |
Назва розділу: рівень 2 |
61. Страва з картоплі «Пражуха» |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
182 |
Назва розділу: рівень 2 |
62. Порей по-італійськи |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
183 |
Назва розділу: рівень 2 |
63. Печериці у тісті |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
184 |
Назва розділу: рівень 2 |
64. Печериці з решітки |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
185 |
Назва розділу: рівень 2 |
65. Паста «Шута» із спагеті по-італійськи |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
186 |
Назва розділу: рівень 2 |
66. Крокети з горіхів із сиром |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
187 |
Назва розділу: рівень 2 |
67. Паштет «а-ля риба» — делікатесний |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
188 |
Назва розділу: рівень 2 |
68. Паштет з квасолі І |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
189 |
Назва розділу: рівень 2 |
69. Паштет з квасолі II |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
190 |
Назва розділу: рівень 2 |
70. Шведський паштет з моркви |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
191 |
Назва розділу: рівень 2 |
71. Паштет з печериць |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
192 |
Назва розділу: рівень 2 |
72. Паштет із сої та сочевиці |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
193 |
Назва розділу: рівень 2 |
73. Налисники із солодкою капустою |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
194 |
Назва розділу: рівень 2 |
74. Грибно-сирна печеня |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
195 |
Назва розділу: рівень 2 |
75. Печеня з овочів |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
196 |
Назва розділу: рівень 2 |
76. Печеня з квасолі |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
197 |
Назва розділу: рівень 2 |
77. Сирники |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
198 |
Назва розділу: рівень 2 |
78. Вегетаріанське різотто І |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
199 |
Назва розділу: рівень 2 |
79. Свіжий сир з горіхами — пудинг |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
200 |
Назва розділу: рівень 2 |
80. Селера як котлета |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
201 |
Назва розділу: рівень 2 |
81. Зрази з ячмінної крупи у грибному соусі |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
202 |
Назва розділу: рівень 2 |
82. Запіканка з квашеної капусти |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
203 |
Назва розділу: рівень 2 |
83. Яблучно-сирна запіканка |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
204 |
Назва розділу: рівень 2 |
84. Картопля, запечена з яйцями |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
205 |
Назва розділу: рівень 2 |
85. Запіканка із зелених макаронів — англійська |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
206 |
Назва розділу: рівень 2 |
86. Запіканка (паштет) з перцю — англійська |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
207 |
Назва розділу: рівень 2 |
87. Запіканка з кабачків (цукіні) — хлібець по-канадськи |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
208 |
Назва розділу: рівень 2 |
88. Запіканка з яєць — «Флан» |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
209 |
Назва розділу: рівень 1 |
ДЕСЕРТИ ТА ІНШЕ |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
211 |
Назва розділу: рівень 2 |
1. «Дипломат» |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
212 |
Назва розділу: рівень 2 |
2. Амброзія |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
213 |
Назва розділу: рівень 2 |
3. Пудинг з булки |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
214 |
Назва розділу: рівень 2 |
4. Хрусти (вергуни) — «фаворитки» |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
215 |
Назва розділу: рівень 2 |
5. Хліб або булка «Грахама» |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
216 |
Назва розділу: рівень 2 |
6. Дріжджова здоба — «Нічний кекс» |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
217 |
Назва розділу: рівень 2 |
7. Звичайне дріжджове тісто |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
218 |
Назва розділу: рівень 2 |
8. Здоба з какао («Чарівник») |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
219 |
Назва розділу: рівень 2 |
9. Печиво із сиру і висівок |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
220 |
Назва розділу: рівень 2 |
10. Здоба «Морквяник» |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
221 |
Назва розділу: рівень 2 |
11. Печиво «Пікандрин» |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
222 |
Назва розділу: рівень 2 |
12. Десерт з печених яблук |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
223 |
Назва розділу: рівень 2 |
13. Висівки — «Білий сніг» |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
224 |
Назва розділу: рівень 2 |
14. Яблучник |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
225 |
Назва розділу: рівень 2 |
15. Яблучник по-американськи |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
226 |
Назва розділу: рівень 2 |
16. Кисіль із сушених слив |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
227 |
Назва розділу: рівень 2 |
17. Конфітюр із пелюсток шипшини |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
228 |
Назва розділу: рівень 2 |
18. Конфітюр з яблук для ріжків |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
229 |
Назва розділу: рівень 2 |
19. Ламінгтон |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
230 |
Назва розділу: рівень 2 |
20. Звичайний маковик |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
231 |
Назва розділу: рівень 2 |
21. Налисники по-угорськи «Палаксінта» |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
232 |
Назва розділу: рівень 2 |
22. Млинці з квітами 2ЗЗ |
-- |
23. Вівсяники |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
234 |
Назва розділу: рівень 2 |
24. Французькі пиріжки з яблуками |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
235 |
Назва розділу: рівень 2 |
25. Пироги крихкі |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
236 |
Назва розділу: рівень 2 |
26. Італійська піца |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
237 |
Назва розділу: рівень 2 |
27. Пісочник |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
238 |
Назва розділу: рівень 2 |
28. Сирні оладки — тістечка |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
239 |
Назва розділу: рівень 2 |
29. Млинці з печерицями |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
240 |
Назва розділу: рівень 2 |
30. Ріжки трояндові |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
241 |
Назва розділу: рівень 2 |
31. Торт із сиру (варений) |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
242 |
Назва розділу: рівень 2 |
32. Торт із сиру (печений) |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
243 |
Назва розділу: рівень 2 |
З3. Солоний обідній торт |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
244 |
Назва розділу: рівень 2 |
34. Ванільні сніжки |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
245 |
Назва розділу: рівень 2 |
35. «Тост» — пшеничний хліб для обсмажування |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
246 |
Назва розділу: рівень 2 |
36. Аргентинський торт |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
247 |
Назва розділу: рівень 2 |
37. Торт з маком і яблуками |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
248 |
Назва розділу: рівень 2 |
38. Здоба «Віта» |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
249 |
Назва розділу: рівень 2 |
39. Сливовий пиріг |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
250 |
Назва розділу: рівень 2 |
40. Печиво анісове |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
251 |
Назва розділу: рівень 1 |
Таблиці |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
252 |
Назва розділу: рівень 2 |
Фрукти(свіжі) |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
252 |
Назва розділу: рівень 2 |
Овочі (свіжі) |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
253 |
Назва розділу: рівень 2 |
Овочі (свіжі) |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
254 |
Назва розділу: рівень 2 |
Гриби (свіжі) |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
255 |
Назва розділу: рівень 2 |
Гриби (сушені) |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
255 |
Назва розділу: рівень 2 |
Горіхи |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
256 |
Назва розділу: рівень 2 |
Зміст |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
257 |
330 ## - Короткий зміст |
Текст примітки |
Книга Аліни Домбровської «Здорова кухня» — це збірник кращих рецептів смачних вегетаріанських страв з порадами і рекомендаціями не лише щодо правильного їх приготування і компонування, а й способу подавання на стіл та тонкощів сервірування. Окрім того, харчовим і лікувальним властивостям овочів та фруктів, характеристиці вмісту поживних речовин присвячено великий розділ цього видання. Запропоновані рецепти, вибрані із джерел світової практики кулінарного мистецтва, відкривають шлях до здоров’я і стануть у пригоді кожній господині. |
454 ## - Перекладено з… |
Автор |
Dąbrowska, Alina |
Назва |
Zdorowa kuchnia |
Дата публікації |
1988 |
675 ## - УДК |
Індекс |
248.1 |
686 ## - Індекси інших класифікацій |
Код системи |
|
Індекс класифікації |
86.376 |
700 #1 - Особисте ім’я |
Внутрішній код Koha |
682 |
автор |
Домбровська |
Частина імені, яка відрізняється від початкового елемента вводу |
А. |
Розкриття ініціалів власного імені |
Аліна |
702 #1 - Ім’я особи – вторинна інтелектуальна відповідальність |
Код відношення |
Перекладач |
Внутрішній код Koha |
684 |
автор |
Влязло |
Частина імені, яка відрізняється від початкового елемента вводу |
А. Й. |
801 #1 - Джерело походження запису |
Країна |
УКРАЇНА |
Установа |
UA-BuIAS |
Дата |
2016128 |
942 ## - Додаткові дані (Коха) |
Код системи класифікації для розстановки фонду |
|
Статус приховування в ЕК |
Не приховувати в ЕК |
Тип одиниці (рівень запису) |
Книги |
Класифікаційна частина шифру збереження |
248.1 |
Шифр замовлення |
248.1 / Д96 |
Авторський (кеттерівський) знак, дати чи термін, що додаються до класифікаційного індексу |
Д96 |