Здорова кухня (Запись № 498)

MARC details
000 -Маркер запису
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) 01735nam0 2200205 4500
001 - Ідентифікатор запису
Ідентифікатор біб-запису 498
100 ## - Дані загальної обробки
Дані загальної обробки 20161208d2000 m||y0ukry50 ca
101 1# - Мова
Мова тексту, звукової доріжки тощо українська
Мова оригіналу польська
102 ## - Країна публікації/виробництва
Країна публікації УКРАЇНА
200 1# - Назва
Основна назва Здорова кухня
Підзаголовок або 210 вегетаріанських страв
Перші відомості про відповідальність Аліна Домбровська
Наступні відомості про відповідальність пер. с польск.: А. Й. Влязло
210 ## - Місце та час видання
Місце публікування, друку, розповсюдження Київ
Назва видавництва, ім’я видавця, розповсюджувача, тощо Джерело життя
Дата публікації, розповсюдження, тощо 2000
215 ## - Фізичний опис
Специфічне визначення матеріалу та обсяг документа 263 с.
327 11 - Примітки
Назва розділу: рівень 1 Хто з нас не любить поїсти
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 7
Назва розділу: рівень 1 Від автора
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 9
Назва розділу: рівень 1 Вступ до першого українського видання
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 13
Назва розділу: рівень 1 Фрукти і городина
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 14
Назва розділу: рівень 1 Інші компоненти вегетаріанської дієти
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 26
Назва розділу: рівень 1 Овочеві та фруктові продукти
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 26
Назва розділу: рівень 1 Рослинні приправи
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 30
Назва розділу: рівень 1 Широко вживані місцеві приправи
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 30
Назва розділу: рівень 1 Імпортовані приправи — неодмінні складники наших страв
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 32
Назва розділу: рівень 1 ОВОЧЕВІ ЗАКУСКИ
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 35
Назва розділу: рівень 2 1. Весняна молода городина
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 36
Назва розділу: рівень 2 2. Салат доктора Бірхер-Беннера
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 37
Назва розділу: рівень 2 3. Салат краси «Муслі» Гелени Рубінштейн
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 38
Назва розділу: рівень 2 і. Салат з буряків
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 39
Назва розділу: рівень 2 5. Салат з червонокачанної капусти
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 40
Назва розділу: рівень 2 і. Змішаний салат
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 41
Назва розділу: рівень 2 7. Салат з картоплі по-канадськи
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 42
Назва розділу: рівень 2 8. Салат картопляний I
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 43
Назва розділу: рівень 2 9. Салат картопляний II
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 44
Назва розділу: рівень 2 10. Весняний салат по-французьки
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 45
Назва розділу: рівень 2 11. Салат із сирого цикорію з маринованими грибами І
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 46
Назва розділу: рівень 2 12. Салат із сирого цикорію II
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 47
Назва розділу: рівень 2 13. Салат із яблук
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 48
Назва розділу: рівень 2 14. Майонез
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 49
Назва розділу: рівень 2 15. Салат із кольрабі
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 50
Назва розділу: рівень 2 16. Салат з квашеної капусти I
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 51
Назва розділу: рівень 2 17. Салат з квашеної капусти II
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 52
Назва розділу: рівень 2 18. Салат із сирої моркви І
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 53
Назва розділу: рівень 2 19. Салат із сирої моркви II
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 54
Назва розділу: рівень 2 20. Салат з квашених огірків
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 55
Назва розділу: рівень 2 21. Салат овочевий вишуканий
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 56
Назва розділу: рівень 2 12. Салат із редиски з сиром
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 57
Назва розділу: рівень 2 23. Сирий салат з порею
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 58
Назва розділу: рівень 2 24. Сплат з печериць
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 59
Назва розділу: рівень 2 25. Салат з червоної редиски
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 60
Назва розділу: рівень 2 26. Салат з чорної редьки
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 61
Назва розділу: рівень 2 27 Закуска із зеленого салату, болгарського перцю і цибулі
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 62
Назва розділу: рівень 2 28. Салат «Шведський»
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 63
Назва розділу: рівень 2 29. Салат із зеленого салату
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 64
Назва розділу: рівень 2 ЗО Салат із зеленої цибулі
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 65
Назва розділу: рівень 2 31. Салат із шпинату
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 66
Назва розділу: рівень 2 32. Салат з полуниць
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 67
Назва розділу: рівень 2 33. Салат з помідорів
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 68
Назва розділу: рівень 2 34. Салат з огірків
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 69
Назва розділу: рівень 2 35. Салат із селери
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 70
Назва розділу: рівень 2 36. Паста із селери
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 71
Назва розділу: рівень 2 37. Страва із сиру — холодна закуска
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 72
Назва розділу: рівень 2 38. Сироп з цибулі
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 73
Назва розділу: рівень 2 39. Сир з огірком і редискою
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 74
Назва розділу: рівень 2 40. Сир з помідорами
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 75
Назва розділу: рівень 1 СУПИ
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 77
Назва розділу: рівень 2 1. Червоний борщ
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 78
Назва розділу: рівень 2 2. Борщ український
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 79
Назва розділу: рівень 2 3. Блискавичний обід — 20 хв.
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 80
Назва розділу: рівень 2 4. Холод ник французький
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 81
Назва розділу: рівень 2 5. Холодник польський
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 82
Назва розділу: рівень 2 6. Капусняк блискавичний — 20 хв
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 83
Назва розділу: рівень 2 7. Крем спаржевий
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 84
Назва розділу: рівень 2 8. Крупник вегетаріанський
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 85
Назва розділу: рівень 2 9. Вівсянка на сніданок
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 86
Назва розділу: рівень 2 10. Бульйон овочевий
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 87
Назва розділу: рівень 2 11. Бульйон з квасолі «Ясь»
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 88
Назва розділу: рівень 2 12. Суп з бузини
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 89
Назва розділу: рівень 2 13. Суп з ягід
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 90
Назва розділу: рівень 2 14. Суп лимонний
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 91
Назва розділу: рівень 2 15. Вишневий суп
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 92
Назва розділу: рівень 2 16. Суп із суміші сушених фруктів
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 93
Назва розділу: рівень 2 17. Суп з цибулі — французький I
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 94
Назва розділу: рівень 2 18. Суп з цибулі II
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 95
Назва розділу: рівень 2 19. Суп з цибулі III
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 96
Назва розділу: рівень 2 20. Суп овочевий — весняний
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 97
Назва розділу: рівень 2 21. Суп з гарбуза — молочний
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 98
Назва розділу: рівень 2 22. Суп з гарбуза — дагестанський
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 99
Назва розділу: рівень 2 23. Суп із свіжими грибами
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 100
Назва розділу: рівень 2 24. Суп із сушеними грибами
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 101
Назва розділу: рівень 2 25. Суп із цвітної капусти — весняний
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 102
Назва розділу: рівень 2 26. Суп кминовий
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 103
Назва розділу: рівень 2 27. Суп квасолевий по-грецьки
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 104
Назва розділу: рівень 2 28. Суп з моркви і брукви
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 105
Назва розділу: рівень 2 29. Суп молочний «Пінковий»
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 106
Назва розділу: рівень 2 30. Суп неаполітанський
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 107
Назва розділу: рівень 2 31. Суп «Нічого»
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 108
Назва розділу: рівень 2 32. Суп з огірків
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 109
Назва розділу: рівень 2 33. Суп-крем із порею
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 110
Назва розділу: рівень 2 34. Суп помідоровий
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 111
Назва розділу: рівень 2 З5. Суп з капустою
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 112
Назва розділу: рівень 2 36. Суп селеровий, звичайний
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 113
Назва розділу: рівень 2 37. Суп-крем селеровий
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 114
Назва розділу: рівень 2 38. Суп щавлевий
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 115
Назва розділу: рівень 2 39. Суп зі щавлю або ботвини столового буряка — дагестанський
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 116
Назва розділу: рівень 2 40. Суп із сочевиці
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 117
Назва розділу: рівень 2 41. Суп з картоплі «а-ля гороховий»
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 118
Назва розділу: рівень 2 42. Юшка з картоплею
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 119
Назва розділу: рівень 1 ОСНОВНІ СТРАВИ
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 121
Назва розділу: рівень 2 1. Австралійська «телятина»
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 122
Назва розділу: рівень 2 2. Фарширована цибуля
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 123
Назва розділу: рівень 2 3. Тушкована картопля
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 124
Назва розділу: рівень 2 4. Печена квасоля
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 125
Назва розділу: рівень 2 5. фаршировані помідори
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 126
Назва розділу: рівень 2 6. Фарширована кольрабі
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 127
Назва розділу: рівень 2 7. Фарширована картопля
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 128
Назва розділу: рівень 2 8. Голубці з капусти
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 129
Назва розділу: рівень 2 9. Голубці весняні
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 130
Назва розділу: рівень 2 10. Сушені гриби з супу
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 131
Назва розділу: рівень 2 11. Гуляш картопляний
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 132
Назва розділу: рівень 2 12. Яйця запечені зі шпинатом
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 133
Назва розділу: рівень 2 13. Яйця, запечені в соусі з виноградного соку
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 134
Назва розділу: рівень 2 14. Яйця, запечені в соусі з хріну
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 135
Назва розділу: рівень 2 15. Яйця, запечені в макаронах
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 136
Назва розділу: рівень 2 16. Фаршировані яйця
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 137
Назва розділу: рівень 2 17. Яйця з начинкою
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 138
Назва розділу: рівень 2 18. Овочевий додаток до каш
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 139
Назва розділу: рівень 2 19. Овочевий полумисок весняний
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 140
Назва розділу: рівень 2 20. Молода городина з рисом
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 141
Назва розділу: рівень 2 21. Буханець з городини
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 142
Назва розділу: рівень 2 22. Котлети з квасолі «Дипломатки»
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 143
Назва розділу: рівень 2 23. Котлети з квасолі по-шведськи
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 144
Назва розділу: рівень 2 24. Овочеві котлети «Скнарки»
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 145
Назва розділу: рівень 2 25. Котлети з вівсяних пластівців
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 146
Назва розділу: рівень 2 26. Котлети з гречаної каші
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 147
Назва розділу: рівень 2 27. Котлети з рисом і твердим сиром
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 148
Назва розділу: рівень 2 28. Котлети із свіжого сиру та моркви
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 149
Назва розділу: рівень 2 29. Картопляні котлети з фаршем
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 150
Назва розділу: рівень 2 30. Картопляні котлети з грибним соусом
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 151
Назва розділу: рівень 2 31. Котлети з яєць
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 152
Назва розділу: рівень 2 32. Котлети з манної каші
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 153
Назва розділу: рівень 2 33. Кабачки по-грецьки І
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 154
Назва розділу: рівень 2 34. Кабачки по-грецьки II
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 155
Назва розділу: рівень 2 35. Кабачки по-угорськи
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 156
Назва розділу: рівень 2 36. Біла або зелена капуста весняна
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 157
Назва розділу: рівень 2 37. Галушки з маком
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 158
Назва розділу: рівень 2 38. Галушки дріжджові на парі
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 159
Назва розділу: рівень 2 39. Колдуни (пельмені) з грибами
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 160
Назва розділу: рівень 2 40. Кнедлі з картоплею і сиром
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 161
Назва розділу: рівень 2 41. Кнедлі з сиру
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 162
Назва розділу: рівень 2 42. Картопляні кнедлі з ревенем
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 163
Назва розділу: рівень 2 43. Кнедлі по-чеськи
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 164
Назва розділу: рівень 2 44. Кнедлі з кукурудзи по-румунськи
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 165
Назва розділу: рівень 2 45. Кнедлі картопляні з грибами та городиною
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 166
Назва розділу: рівень 2 46. Ліниві вареники -
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 167
Назва розділу: рівень 2 47. Лазанки, запечені з капустою або сушеними сливами
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 168
Назва розділу: рівень 2 48. Лазанки, запечені з грибами
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 169
Назва розділу: рівень 2 49. Макарони, запечені з яблуками
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 170
Назва розділу: рівень 2 50. Макарони, запечені з овочами
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 171
Назва розділу: рівень 2 51. Млинці для лазанок
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 172
Назва розділу: рівень 2 52. Налисники «вишукані»
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 173
Назва розділу: рівень 2 53. Налисники до паштетів
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 174
Назва розділу: рівень 2 54. Омлет
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 175
Назва розділу: рівень 2 55. Оладки «салямі»
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 176
Назва розділу: рівень 2 56. Вареники з гречаною кашею
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 177
Назва розділу: рівень 2 57. Вареники руські
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 178
Назва розділу: рівень 2 58. Вареники з сиром солодкі
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 179
Назва розділу: рівень 2 59. Вареники із сочевицею
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 180
Назва розділу: рівень 2 60 Картопляні оладки
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 181
Назва розділу: рівень 2 61. Страва з картоплі «Пражуха»
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 182
Назва розділу: рівень 2 62. Порей по-італійськи
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 183
Назва розділу: рівень 2 63. Печериці у тісті
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 184
Назва розділу: рівень 2 64. Печериці з решітки
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 185
Назва розділу: рівень 2 65. Паста «Шута» із спагеті по-італійськи
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 186
Назва розділу: рівень 2 66. Крокети з горіхів із сиром
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 187
Назва розділу: рівень 2 67. Паштет «а-ля риба» — делікатесний
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 188
Назва розділу: рівень 2 68. Паштет з квасолі І
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 189
Назва розділу: рівень 2 69. Паштет з квасолі II
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 190
Назва розділу: рівень 2 70. Шведський паштет з моркви
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 191
Назва розділу: рівень 2 71. Паштет з печериць
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 192
Назва розділу: рівень 2 72. Паштет із сої та сочевиці
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 193
Назва розділу: рівень 2 73. Налисники із солодкою капустою
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 194
Назва розділу: рівень 2 74. Грибно-сирна печеня
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 195
Назва розділу: рівень 2 75. Печеня з овочів
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 196
Назва розділу: рівень 2 76. Печеня з квасолі
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 197
Назва розділу: рівень 2 77. Сирники
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 198
Назва розділу: рівень 2 78. Вегетаріанське різотто І
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 199
Назва розділу: рівень 2 79. Свіжий сир з горіхами — пудинг
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 200
Назва розділу: рівень 2 80. Селера як котлета
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 201
Назва розділу: рівень 2 81. Зрази з ячмінної крупи у грибному соусі
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 202
Назва розділу: рівень 2 82. Запіканка з квашеної капусти
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 203
Назва розділу: рівень 2 83. Яблучно-сирна запіканка
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 204
Назва розділу: рівень 2 84. Картопля, запечена з яйцями
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 205
Назва розділу: рівень 2 85. Запіканка із зелених макаронів — англійська
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 206
Назва розділу: рівень 2 86. Запіканка (паштет) з перцю — англійська
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 207
Назва розділу: рівень 2 87. Запіканка з кабачків (цукіні) — хлібець по-канадськи
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 208
Назва розділу: рівень 2 88. Запіканка з яєць — «Флан»
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 209
Назва розділу: рівень 1 ДЕСЕРТИ ТА ІНШЕ
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 211
Назва розділу: рівень 2 1. «Дипломат»
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 212
Назва розділу: рівень 2 2. Амброзія
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 213
Назва розділу: рівень 2 3. Пудинг з булки
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 214
Назва розділу: рівень 2 4. Хрусти (вергуни) — «фаворитки»
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 215
Назва розділу: рівень 2 5. Хліб або булка «Грахама»
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 216
Назва розділу: рівень 2 6. Дріжджова здоба — «Нічний кекс»
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 217
Назва розділу: рівень 2 7. Звичайне дріжджове тісто
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 218
Назва розділу: рівень 2 8. Здоба з какао («Чарівник»)
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 219
Назва розділу: рівень 2 9. Печиво із сиру і висівок
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 220
Назва розділу: рівень 2 10. Здоба «Морквяник»
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 221
Назва розділу: рівень 2 11. Печиво «Пікандрин»
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 222
Назва розділу: рівень 2 12. Десерт з печених яблук
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 223
Назва розділу: рівень 2 13. Висівки — «Білий сніг»
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 224
Назва розділу: рівень 2 14. Яблучник
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 225
Назва розділу: рівень 2 15. Яблучник по-американськи
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 226
Назва розділу: рівень 2 16. Кисіль із сушених слив
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 227
Назва розділу: рівень 2 17. Конфітюр із пелюсток шипшини
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 228
Назва розділу: рівень 2 18. Конфітюр з яблук для ріжків
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 229
Назва розділу: рівень 2 19. Ламінгтон
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 230
Назва розділу: рівень 2 20. Звичайний маковик
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 231
Назва розділу: рівень 2 21. Налисники по-угорськи «Палаксінта»
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 232
Назва розділу: рівень 2 22. Млинці з квітами 2ЗЗ
-- 23. Вівсяники
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 234
Назва розділу: рівень 2 24. Французькі пиріжки з яблуками
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 235
Назва розділу: рівень 2 25. Пироги крихкі
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 236
Назва розділу: рівень 2 26. Італійська піца
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 237
Назва розділу: рівень 2 27. Пісочник
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 238
Назва розділу: рівень 2 28. Сирні оладки — тістечка
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 239
Назва розділу: рівень 2 29. Млинці з печерицями
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 240
Назва розділу: рівень 2 30. Ріжки трояндові
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 241
Назва розділу: рівень 2 31. Торт із сиру (варений)
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 242
Назва розділу: рівень 2 32. Торт із сиру (печений)
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 243
Назва розділу: рівень 2 З3. Солоний обідній торт
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 244
Назва розділу: рівень 2 34. Ванільні сніжки
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 245
Назва розділу: рівень 2 35. «Тост» — пшеничний хліб для обсмажування
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 246
Назва розділу: рівень 2 36. Аргентинський торт
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 247
Назва розділу: рівень 2 37. Торт з маком і яблуками
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 248
Назва розділу: рівень 2 38. Здоба «Віта»
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 249
Назва розділу: рівень 2 39. Сливовий пиріг
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 250
Назва розділу: рівень 2 40. Печиво анісове
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 251
Назва розділу: рівень 1 Таблиці
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 252
Назва розділу: рівень 2 Фрукти(свіжі)
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 252
Назва розділу: рівень 2 Овочі (свіжі)
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 253
Назва розділу: рівень 2 Овочі (свіжі)
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 254
Назва розділу: рівень 2 Гриби (свіжі)
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 255
Назва розділу: рівень 2 Гриби (сушені)
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 255
Назва розділу: рівень 2 Горіхи
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 256
Назва розділу: рівень 2 Зміст
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу 257
330 ## - Короткий зміст
Текст примітки Книга Аліни Домбровської «Здорова кухня» — це збірник кращих рецептів смачних вегетаріанських страв з порадами і рекомендаціями не лише щодо правильного їх приготування і компонування, а й способу подавання на стіл та тонкощів сервірування. Окрім того, харчовим і лікувальним властивостям овочів та фруктів, характеристиці вмісту поживних речовин присвячено великий розділ цього видання. Запропоновані рецепти, вибрані із джерел світової практики кулінарного мистецтва, відкривають шлях до здоров’я і стануть у пригоді кожній господині.
454 ## - Перекладено з…
Автор Dąbrowska, Alina
Назва Zdorowa kuchnia
Дата публікації 1988
675 ## - УДК
Індекс 248.1
686 ## - Індекси інших класифікацій
Код системи
Індекс класифікації 86.376
700 #1 - Особисте ім’я
Внутрішній код Koha 682
автор Домбровська
Частина імені, яка відрізняється від початкового елемента вводу А.
Розкриття ініціалів власного імені Аліна
702 #1 - Ім’я особи – вторинна інтелектуальна відповідальність
Код відношення Перекладач
Внутрішній код Koha 684
автор Влязло
Частина імені, яка відрізняється від початкового елемента вводу А. Й.
801 #1 - Джерело походження запису
Країна УКРАЇНА
Установа UA-BuIAS
Дата 2016128
942 ## - Додаткові дані (Коха)
Код системи класифікації для розстановки фонду
Статус приховування в ЕК Не приховувати в ЕК
Тип одиниці (рівень запису) Книги
Класифікаційна частина шифру збереження 248.1
Шифр замовлення 248.1 / Д96
Авторський (кеттерівський) знак, дати чи термін, що додаються до класифікаційного індексу Д96
Экземпляры
Статус вилучення Стан пошкодження Статус втрати/відсутності Статус обмеження доступу Джерело класифікації чи схема поличного розташування Дата надходження Джерельне місце зберігання примірника (домашній підрозділ), код Місце тимчасового зберігання чи видачі (підрозділ зберігання), код Поличкове розташування Штрих-код Дата останнього редагування примірника Дата, коли останній раз бачено примірник Інвентарний номер Повний (примірниковий) шифр збереження Тип обігу (не для випожичання) Тип одиниці (рівень примірника)
Не вилучено з обігу | Не вилучено з обігу Не пошкоджено Наявний Немає обмежень доступу   02.12.2003 Бібліотека Українського Гуманітарного Інституту Бібліотека Українського Гуманітарного Інституту Теологічний фонд 41683-002172 2020-11-02 01:01:11 21.02.2017 1447а 248.1 / Д96 Доступно для випожичання Книги
Не вилучено з обігу | Не вилучено з обігу Не пошкоджено Наявний Немає обмежень доступу   02.12.2003 Бібліотека Українського Гуманітарного Інституту Бібліотека Українського Гуманітарного Інституту Теологічний фонд 41683-002168 2020-11-02 01:01:11 21.02.2017 1445а 248.1 / Д96 Доступно для випожичання Книги

Работает на ПО Коха