Випускна бакалаврська робота : Навчальний посібник ; уклад.: Шильман Л. З., Обозна М. В., Бідюк Д. О., Перцевой Ф. В. та ін.
Мова: українська.Країна: УКРАЇНА.Вихідні дані: Суми : Університетська книга, 2019Опис: 207 с.Класифікація: 74.5я73Анотація: Посібник розроблено відповідно до вимог Галузевого стандарту вищої освіти України "Засоби діагностики якості вищої освіти" (додаток Г: "Методичні рекомендації щодо виконання та захисту бакалаврських робіт студентами ступеня вищої освіти "Бакалавр"). Висвітлено етапи підготовки, написання та захист випускної бакалаврської роботи. Для студентів ступеня вищої освіти "Бакалавр" напряму підготовки 6.051701 "Харчової технології та інженерія". . Тип одиниці: Навчальні виданняПоточна бібліотека | Зібрання | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код | |
---|---|---|---|---|---|---|
Бібліотека Українського Гуманітарного Інституту Науковий фонд | Наукова література | 378.2(075.8) / В51 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | 41683-005463 | ||
Бібліотека Українського Гуманітарного Інституту Науковий фонд | Наукова література | 378.2(075.8) / В51 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | 41683-005462 |
Огляд полиці бібліотеки/підрозділу: „Бібліотека Українського Гуманітарного Інституту“, Поличне розташування: Науковий фонд, Collection: Наукова література Зачинити оглядач полиці (Зачинити оглядач полиці)
378(075.8) / К59 Педагогіка вищої школи, навчальний посібник | 378.1(075) / Г65 Акредитація від А до Я, глосарій з акредитації | 378.14 / В61 Комунікативно-когнітивна компетентність майбутніх філологів: нова парадигма сучасної освіти, монографія | 378.2(075.8) / В51 Випускна бакалаврська робота, Навчальний посібник | 378.2(075.8) / В51 Випускна бакалаврська робота, Навчальний посібник | 378:79(075.8) / Т35 Здоров'я і фізичне виховання студентів, Навчальний посібник | 379.852(075.8) / Т35 Соціально-економічні основи рекреації та туризму, навчальний посібник |
Посібник розроблено відповідно до вимог Галузевого стандарту вищої освіти України "Засоби діагностики якості вищої освіти" (додаток Г: "Методичні рекомендації щодо виконання та захисту бакалаврських робіт студентами ступеня вищої освіти "Бакалавр"). Висвітлено етапи підготовки, написання та захист випускної бакалаврської роботи.
Для студентів ступеня вищої освіти "Бакалавр" напряму підготовки 6.051701 "Харчової технології та інженерія".
Немає коментарів для цієї одиниці.
Увійти в обліковий запис для можливості публікувати коментарі.