Випускна бакалаврська робота : Навчальний посібник ; уклад.: Шильман Л. З., Обозна М. В., Бідюк Д. О., Перцевой Ф. В. та ін.
Язык: українська.Страна: УКРАЇНА.Публикация: Суми : Університетська книга, 2019Описание: 207 с.Классификация: 74.5я73Резюме или реферат:Посібник розроблено відповідно до вимог Галузевого стандарту вищої освіти України "Засоби діагностики якості вищої освіти" (додаток Г: "Методичні рекомендації щодо виконання та захисту бакалаврських робіт студентами ступеня вищої освіти "Бакалавр"). Висвітлено етапи підготовки, написання та захист випускної бакалаврської роботи. Для студентів ступеня вищої освіти "Бакалавр" напряму підготовки 6.051701 "Харчової технології та інженерія". . Тип единицы: Навчальні виданняТекущая библиотека | Собрание | Шифр хранения | Состояние | Ожидается на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
Бібліотека Українського Гуманітарного Інституту Науковий фонд | Наукова література | 378.2(075.8) / В51 (Просмотр полки(Открывается ниже)) | Доступно | 41683-005463 | |
Бібліотека Українського Гуманітарного Інституту Науковий фонд | Наукова література | 378.2(075.8) / В51 (Просмотр полки(Открывается ниже)) | Доступно | 41683-005462 |
Бібліотека Українського Гуманітарного Інституту , Полочное местоположение: Науковий фонд, Коллекция: Наукова література Закрыть просмотр полки(Скрывает браузер полки)
378.1(075) / Г65 Акредитація від А до Я | 378.14 / В61 Комунікативно-когнітивна компетентність майбутніх філологів: нова парадигма сучасної освіти | 378.2(075.8) / В51 Випускна бакалаврська робота | 378.2(075.8) / В51 Випускна бакалаврська робота | 378:79(075.8) / Т35 Здоров'я і фізичне виховання студентів | 379.852(075.8) / Т35 Соціально-економічні основи рекреації та туризму , навчальний посібник | 379.852(075.8) / Т35 Соціально-економічні основи рекреації та туризму , навчальний посібник |
Посібник розроблено відповідно до вимог Галузевого стандарту вищої освіти України "Засоби діагностики якості вищої освіти" (додаток Г: "Методичні рекомендації щодо виконання та захисту бакалаврських робіт студентами ступеня вищої освіти "Бакалавр"). Висвітлено етапи підготовки, написання та захист випускної бакалаврської роботи.
Для студентів ступеня вищої освіти "Бакалавр" напряму підготовки 6.051701 "Харчової технології та інженерія".
Для данного заглавия нет комментариев.