MARC details
000 -Маркер запису |
Маркер (контрольне поле довжиною 24 байти) |
05954nam0 2200217 4500 |
001 - Ідентифікатор запису |
Ідентифікатор біб-запису |
1425 |
010 ## - ISBN |
ISBN |
987-966-8708-23 |
100 ## - Дані загальної обробки |
Дані загальної обробки |
20180425d2010 u||y0ukry50 ca |
101 0# - Мова |
Мова тексту, звукової доріжки тощо |
українська |
102 ## - Країна публікації/виробництва |
Країна публікації |
УКРАЇНА |
200 1# - Назва |
Основна назва |
Практикум з біохімії спорту |
Підзаголовок |
навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів |
Перші відомості про відповідальність |
І. І. Земцова, С. А. Олійник |
210 ## - Місце та час видання |
Місце публікування, друку, розповсюдження |
Київ |
Назва видавництва, ім’я видавця, розповсюджувача, тощо |
Олімпійська література |
Дата публікації, розповсюдження, тощо |
2010 |
215 ## - Фізичний опис |
Специфічне визначення матеріалу та обсяг документа |
183 с. |
327 11 - Примітки |
Назва розділу: рівень 1 |
ВСТУП |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
9 |
Назва розділу: рівень 1 |
Список умовних скорочень |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
11 |
Назва розділу: рівень 1 |
ЗАГАЛЬНІ ПРИНЦИПИ І МЕТОДИ БІОХІМІЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
13 |
Назва розділу: рівень 1 |
ХАРАКТЕРИСТИКА ТА МЕТОДИКА ПІДГОТОВКИ МАТЕРІАЛУ ДЛЯ БІОХІМІЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
22 |
Назва розділу: рівень 1 |
ХАРАКТЕРИСТИКА ТЕСТОВИХ НАВАНТАЖЕНЬ, ЩО ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ У ПРОЦЕСІ БІОХІМІЧНОГО КОНТРОЛЮ |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
27 |
Назва розділу: рівень 1 |
КОНЦЕНТРАЦІЇ РОЗЧИНІВ |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
29 |
Назва розділу: рівень 1 |
ПОКАЗНИКИ КИСЛОТНО-ОСНОВНОГО СТАНУ, АКТИВНОЇ РЕАКЦІЇ ТА МІНЕРАЛЬНОГО СТАТУСУ СЕРЕДОВИЩ |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
32 |
Назва розділу: рівень 1 |
ХАРАКТЕРНІ РЕАКЦІЇ ОРГАНІЧНИХ СПОЛУК З РІЗНИМИ ФУНКЦІОНАЛЬНИМИ ГРУПАМИ |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
40 |
Назва розділу: рівень 1 |
ВУГЛЕВОДИ ТА ЇХ ОБМІН В УМОВАХ ОЗДОРОВЧОГО І СПОРТИВНОГО ТРЕНУВАННЯ |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
45 |
Назва розділу: рівень 1 |
ВИЯВЛЕННЯ ТА КІЛЬКІСНЕ ВИЗНАЧЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ОБМІНУ ВУГЛЕВОДІВ |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
52 |
Назва розділу: рівень 1 |
ЛІПІДИ ТА ЇХ ОБМІН В УМОВАХ ОЗДОРОВЧОГО ТА СПОРТИВНОГО ТРЕНУВАННЯ |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
65 |
Назва розділу: рівень 1 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ НЕЙТРАЛЬНИХ ЖИРІВ І ЛІПОЇДІВ |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
65 |
Назва розділу: рівень 1 |
БІЛКИ ТА ЇХ ОБМІН В УМОВАХ М'ЯЗОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
80 |
Назва розділу: рівень 1 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ І АКТИВНОСТІ ФЕРМЕНТІВ |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
98 |
Назва розділу: рівень 1 |
Дослідження властивостей ферментів |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
100 |
Назва розділу: рівень 1 |
ЯКІСНІ РЕАКЦІЇ ВІТАМІНІВ І КІЛЬКІСНЕ ЇХ ВИЗНАЧЕННЯ У БІОЛОГІЧНИХ СЕРЕДОВИЩАХ ТА ТКАНИНАХ |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
115 |
Назва розділу: рівень 1 |
ЯКІСНЕ ВИЗНАЧЕННЯ ГОРМОНІВ |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
125 |
Назва розділу: рівень 1 |
БІОХІМІЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ М'ЯЗОВОЇ ТКАНИНИ |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
129 |
Назва розділу: рівень 1 |
ДОСЛІДЖЕННЯ СЕЧІ В УМОВАХ ЗАНЯТЬ ОЗДОРОВЧОЮ ФІЗИЧНОЮ КУЛЬТУРОЮ ТА СПОРТОМ |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
138 |
Назва розділу: рівень 1 |
ВИЗНАЧЕННЯ ПОКАЗНИКІВ АНТИОКСИДАНТНОГО СТАТУСУ ОРГАНІЗМУ |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
146 |
Назва розділу: рівень 1 |
БІОХІМІЧНІ ОСНОВИ ФІЗИЧНИХ ВПРАВ |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
158 |
Назва розділу: рівень 1 |
ШЛЯХИ ЕНЕРГОЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЦИКЛІЧНОЇ РОБОТИ РІЗНИХ ЗОН ПОТУЖНОСТІ |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
158 |
Назва розділу: рівень 1 |
БІОХІМІЧНІ АСПЕКТИ СТАНІВ ОРГАНІЗМУ, ЗУМОВЛЕНИХ М'ЯЗОВОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
163 |
Назва розділу: рівень 1 |
БІОХІМІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ТРЕНОВАНОГО ОРГАНІЗМУ |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
168 |
Назва розділу: рівень 1 |
ДОДАТКИ |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
172 |
Назва розділу: рівень 1 |
Додаток А. Правила техніки безпеки під час роботи у біохімічній лабораторії |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
172 |
Назва розділу: рівень 1 |
Додаток Б. Методика виготовлення деяких реактивів |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
173 |
Назва розділу: рівень 1 |
Додаток В. Найважливіші біохімічні показники крові здорової ЛЮДИНИ |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
176 |
Назва розділу: рівень 1 |
Додаток Г.Деякі фізичні властивості й хімічний склад добової сечі здорової ЛЮДИНИ |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
177 |
Назва розділу: рівень 1 |
Додаток Д. Одиниці вимірювання міжнародної системи одиниць (SI) |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
178 |
Назва розділу: рівень 1 |
Додаток Е. Відносна атомна маса деяких елементів |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
179 |
Назва розділу: рівень 1 |
Додаток Ж. Відносні молекулярні та еквівалентні маси деяких речовин |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
180 |
Назва розділу: рівень 1 |
Література |
Діапазон сторінок або номер першої сторінки розділу |
181 |
330 ## - Короткий зміст |
Текст примітки |
До навчального посібника включено лабораторні роботи зі статичної і динамічної біохімії та біохімії спорту. Описано сучасні методи якісного та кількісного визначення білків, вуглеводів, ліпідів, ферментів та гормонів у біологічних середовищах. Розглянуто сучасні методи біохімічного контролю характеристик енергозабезпечення виконання фізичних вправ, визначення станів, що виникають під час м'язової діяльності, у тому числі стану тренованості, та біохімічні показники визначення антиоксидантного статусу організму. У додатках наведено методи приготування розчинів, що використовуються у процесі проведення лабораторних робіт, та інша корисна інформація. Для студентів ВНЗ спортивного профілю для підготовки та проведення лабораторних робіт із біохімії, біохімії спорту, а також дисципліни "Дослідження особливостей метаболізму у спортсменів". |
686 ## - Індекси інших класифікацій |
Код системи |
|
Індекс класифікації |
75.Оя73 |
700 #1 - Особисте ім’я |
Код відношення |
Автор |
Внутрішній код Koha |
1888 |
автор |
Земцова |
Частина імені, яка відрізняється від початкового елемента вводу |
І. І. |
Розкриття ініціалів власного імені |
Ірина Іванівна |
701 #1 - Ім’я особи – альтернативна інтелектуальна відповідальність |
Код відношення |
Автор |
Внутрішній код Koha |
1889 |
автор |
Олійник |
Частина імені, яка відрізняється від початкового елемента вводу |
С. А. |
Розкриття ініціалів власного імені |
Сергій Анатолійович |
801 #1 - Джерело походження запису |
Країна |
УКРАЇНА |
Установа |
UA-BuIAS |
Дата |
20180425 |
942 ## - Додаткові дані (Коха) |
Код системи класифікації для розстановки фонду |
|
Тип одиниці (рівень запису) |
Навчальні видання |
Класифікаційна частина шифру збереження |
613.71(075.8) |
Шифр замовлення |
613.71(075.8) / З-55 |
Статус приховування в ЕК |
Не приховувати в ЕК |
Авторський (кеттерівський) знак, дати чи термін, що додаються до класифікаційного індексу |
З-55 |